Tíha

Tíha

Anotace: Báseň na téma život...

Život barvu má špinavou a tmavou,
chceš-li však žít ho, emoce stranou.
Život se nemazlí, nepřede, nehladí,
tak proč ho žijeme, něco tu neladí.

Opar zítřka, nedá mi spát,
snad vítr pravdy, začne už vát
a dá mi odpověď,
jak chutná život?
Pocitů sněť.

Život je trpký, místy sladký.
Někdy je pevný, spíše však vratký.
Nikdo ti neřekne, jak prožít ho máš,
však věř, že nakonec všechno mu dáš.

Žijme naplno,
kdoví, co bude,
až zbyde po nás stín.
A mrtvo bude všude.
Autor Kovik, 02.12.2008
Přečteno 360x
Tipy 7
Poslední tipující: Danger, Fighting Dreamer, carodejka, Adele, Quigleika, Duhová
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skutečné umění života - vidět zázrak ve všedních věcech.

09.12.2010 06:49:00 | Danger

Vítej, moc hezké.

23.10.2010 12:21:00 | carodejka

přesně tak-hezké a pravdivé

04.12.2008 17:48:00 | Duhová

krásné..

03.12.2008 15:15:00 | P€ŤULK&

Moc hezké a hlavně pravdivé :-)

02.12.2008 19:41:00 | Vavu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí