Zákon schválnosti!!!

Zákon schválnosti!!!

Anotace: ze zákoníku bych ho vyškrtnul...:)

Když hodně spěcháte,
metro jede pomalu a vy nadáváte.
Ten řidič snad čeká všude déle,
než napsáno má v jízdním řádě.

Když máte potřebu,
není záchod v dohledu.
A daleko je to domů,
nezbývá než zajít mezi pár stromů.

Když někdy zalžete,
je zvláštní, že se rychle spletete
a sms o lži omylem té osobě napíšete.
Nezbývá než říci, že za to nemůžete.

Když potkáte krásnou ženu,
smůla,že ráno jste si řekli:Hermelín si vemu.
A tak vám z pusy táhne
a ženám to nepřipadá voňavé.

Jedete MHD, třeba busem,
na černo a tak na přestupu poklusem.
Nikdy revizor tu nebyl,
a dnes zrovna jo a vypadáte před ním jak debil.

Vsadíte na dlouholetého mistra,
a on zrovna nestačí na outsidera.
Když se někam těšíte,
svým očím tam nevěříte,
jak za prd to stojí
a jste z toho v loji.

Zákon schválnosti prostě je a bude,
ale kdo ho vymyslel,ten hodný nebude.
Autor Marselus, 02.12.2008
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zasmála jsem se:-) fakt vtipné:-) asi budeš pražák co?? U nás na moravě se pro "smrďavý " efekt používají tvarůžky:_)

moc se mi to líbilo...sice to skřípe, ale myslšnka:-) je prostě dobrá

21.12.2008 16:18:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí