CAN/CAN´T

CAN/CAN´T

Anotace: *

´jsme z části oheň a z části sen´

neměla bych řikat
že jsi jedinej koho chci
(a že pohled na dvě slečny
uklidňuje)
neřikám to
a stejně to slyšíš
(hlasitý myšlenky..?
že by ses začínal chytat?
miluju tě i bez toho
docela bolestný přiznání)

nezměnim to
co bylo
ani nic jinýho
ale chtěla bych umět
vymazávat myšlenky
jenom na tohle
vlastně bych se ti v hlavě
hrabat nemohla
zničila bych tě

tak zničíme lásku
a zbydem jenom my dva
zničíme i sami sebe

a nikdy jsem neřekla
že kvůli tobě nemůžu spát
ani se soustředit ve škole
stejně si to slyšel
(jak to???)
nevíš, co máš dělat
(nevíš a mně to vhání slzy do očí
mlčíš a já tě chci)

nechápu proč
neumim manipulovat s lidma
zařídila bych
aby ti všichni pomáhali ke štěstí
jakýmukoli

nejhorší jsou ty sny
který si vytváříme
dávaj nám pocit naděje a bezpečí
jenže ještě nejsou Vánoce
a bolí to
že se neplněj

(jenom mě drž za ruku
a nepouštěj
dokud se neprobudim
z další dávky naděje
a bezpečí)
Autor Layla., 02.12.2008
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Squat_the_world, STIMPRE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no jo, je to zajímavé, já náhodou mám chaos rád:)

10.12.2008 18:47:00 | Squat_the_world

hm.. je zmatena, je zmatena jako tva hlavinka, jako divci dusicka..jako m duse, jako tva duse, jako duse kazdy holky. rozumim TI, ale nerozumim temhle SLOVUM..jak tezke, nedokazu precist tuto basen, je to zpoved..zpoved zpoved.. nema hodnotu basne. ano, je to pseudopoezie. zalozila bych si ji do deniku. je to dopis.. kocko, mas na vic.
*

02.12.2008 21:49:00 | Me and you and all the others

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí