Časy se mění

Časy se mění

Anotace: Ze sbírky: "Balady našich dnů"

Sbírka: Balady našich dnů

Časy se mění

Byly doby, kdy rád jsem žil,
smích přátel byl lék
a naše srdce hrála stejnou píseň.

Ta píseň vůni měla,
jako když jaro přichází
a vše kolem vzkvétá a ožívá.

Hrála dlouze, bez ustání,
neslyšeli ji však jiné duše,
jen ty naše tančily spolu valčík.

V rytmu tance prošli jsme vším,
když jeden zakopl, druhý zachytil
a společně tančilo se dál.

Chlapec dívce pusu daroval,
ona úsměvem splácela
a nikdo nechtěl o nic víc.

Když jeden zakopl, druhý zachytil.
Ale časy se mění –
lidé se mění.
Autor Miro Sparkus, 02.12.2008
Přečteno 409x
Tipy 9
Poslední tipující: kikis, střelkyně1, hezule, 6thSun, Holis, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí