Stíny

Stíny

Anotace: úplná tma už není téměř nikde

Proč měla bych se báti stínů,
když je všude světlo,
a dávati jiným za vinu,
že mě to zas spletlo.

Že viděla jsem místo tmy
něco, co se nevídá,
když osvětlujem všechno my,
bytí tmy nikdo nehlídá.

Jen v lesích lze ještě spatřit
opravdovou temnotu,
chtěla bych k těm lidem patřit,
k těm, co jsou zpoza plotu

stvořeného koncem světla,
tam hledala bych bezpečí,
že bojím se tmy, jsem se spletla,
ve věčném světle teď brečím.

A nevím co dál,
kdyby mi
tak někdo dal
kousek tmy...
Autor Kristine Clary-Aldringen, 03.12.2008
Přečteno 229x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, enigman, lavec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý!

03.12.2008 18:19:00 | lavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí