Ten muž

Ten muž

Anotace: no pouhý výplod mé fantazie.trochu ucházející

Ten muž,co tu stál tak sám,
se mi včera zpovídal.
Řek,že mi to musí říct,
pak zařval z plných plic:
"no,nenaděláš nic!"

Ten muž,co tu stál tak sám,
se mi včera zpovídal.
Řek,že mi to musí říct
a já:"no,nenaděláš nic!"

Ten muž prý kráčel sám,mířil někam tam,
KDE JSOU BAŽINY A LESY.
Ten muž prý kráčel tam
a zjevil se mu ďábel sám.

Ten muž zíral někam tam,
kde stál ďábel sám.
Neměl kopyta a rohy,
ale k muzice jisté vlohy.

Ten muž jen zíral dál,
jak mu ďábel zazpíval.
Ten muž jen zíral dál,
JAK DO KYTARY HRÁB.

Ten muž už nebyl sám,
byl s ďáblem někde tam,
KDE JSOU BAŽINY A LESY.
Byla to vážně bomba,
nebyly potřeba ani komba.

Ten muž se divil moc,
nad ďáblovou kytarou.
Ten muž se bavil moc,
skvělou ďáblovou hrou.

Ten muž se zase vrátil,
jen co se mu ďábel ztratil.
Obličj bílý jako křída,
a řek:"byl fakt třída!"
Autor Grizzzelda, 03.12.2008
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí