Strom splněných přání

Strom splněných přání

Anotace: neváhejme...

Jakoby peříčky obsypán
však je to jenom zdání.
Místo ozdob obálky má
co skrývají spousty přání.

Z dětských domovů dítka
po čem touží píší tam.
Co ke štěstí chybí jim
sdělit by chtěli nám.

Sukni a kabátek zimní
napsala jedna ,,dáma“.
Ještě panenku mrkací
co tiše říká ,,máma“.

Autodráhu hodně dlouhou
nebo stačí houpací koník.
Obrázek k přání přiložen
a podepsán jménem Toník.

Zavřeme oči a vyberme
čí letos se splní sen.
Finance ať vezme čert
alespoň pro tento den…
Autor Modrý Adept, 03.12.2008
Přečteno 383x
Tipy 11
Poslední tipující: Myrja, Lorraine, Psavec, NikitaNikaT., Majdi, saddova, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dětská očka září,
když dáreček jim dáte,
díky jejich štěstí
i Vy radost máte.

Fakt, vyzkoušejte to, stojí to za to. :-)

03.12.2008 23:47:00 | Mirčaa

Pěkné veršíky, život sám, ... nemám k temu co napsat. ST! za obsah.

03.12.2008 22:04:00 | NikitaNikaT.

..s tna basnicka, ale pravdiva...

03.12.2008 21:46:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí