Lán

Lán

Anotace: Zelená básnička:)....ne, motiv byl jiný nebojte:)

Lán se ve větru míhá,
Za tím vším lidský sen ubíhá.
Být všude co nejrychleji
A nezabývat se okolními ději.
Světlo klasy osvítilo
A zákeřnou nemoc objevilo.
Prach a špína lán ničí,
Lidé se k němu chovají jak smečka vlčí.
Jen tenká děravá linka dělí dva světy,
Silnice a květy…
Světlo již zmizelo v dál
A zhoubná nemoc ničí klasy dál.
Nemoci lidé na přírodu seslali,
Zlé časy pro ni nastaly.
Nikdo problémy neřeší,
Jen před nimi zavírá spoustu dveří.
Lán zatím trpí, je pohlcován a ničen,
Zatímco lidský svět po penězích je lačen.
Lán už celý padl,
Život v něm už nadobro zvadl.
Zatím shon,peníze a nezájem lidmi vládnou,
Lidi nad padlým lánem jen rukou mávnou.
Autor BuF, 03.12.2008
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí