Půlnoční večernice

Půlnoční večernice

Anotace: ...po dlouhé době zase nějaký polibek múzy...

Jsem ta, jenž hlídá tvoje sny,
jsem tichem noční krajiny,
jsem dotyk co zahřeje tě docela,
jsem mladá a přesto dospělá.

Jsem ta, jenž chce cítit vůni tvé kůže,
jsem ta co slzy polyká,
jsem v lednu vykvetlá růže,
jsem zpěvem mrtvého slavíka.

Jsem básní, jenž poeta naškrábal,
jsem první i poslední hláska,
jsem socha, jenž mistr uplácal,
jsem dávno prohraná sázka.

Jsem všechno a zároveň nic,
jsem vůní sfouknutých svic,
jsem tichý šepot neznáma,
jsem to co zůstane za náma.

Jsem co nechceš poznat už více,
jsem to co chtěl bys každý den,
jsem půlnoční večernice,
jsem jen tvůj tajný sen.
Autor nathre, 03.12.2008
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, STIMPRE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cosi identického s mými pocity

03.12.2008 23:38:00 | myší královna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí