Chronická nemoc

Chronická nemoc

Anotace: * * * :o)

Osude, jseš svině!
Má prázdnota v klíně
- chronického charakteru...
Já se z tebe nepos*ru!

Osude, ty sketo!
Pro tebe snad je to
jen vtipná hra a nic více.
Nevyřvu si z tebe plíce!

Osude, ty prevíte!
Tam nahoře nevíte,
jak ta naše srdce bolí,
když si láska jiné volí.

Osude, ty špýmaři!
Mozek se mi zavaří
než mi na "PROČ?!" odpovíš.
Nesnáším tě! ... však ty víš.
Autor Ágnes, 04.12.2008
Přečteno 310x
Tipy 8
Poslední tipující: kikis, co zivot dal i vzal, před zkroucením, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud jde jen o prázdnotu v klíně, tak je to ještě na pohodu.

04.12.2008 18:28:00 | CorrimsonTom

...prevít jeden

04.12.2008 18:15:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí