Requiem za sen

Requiem za sen

Anotace: takova rekapitulace

Možná
tučňáci momentálně
neobývají akvária v opuštěných domech
Nebo se poschovávali
mezi stránky knih
s dětskými říkankami
---
Čekání
na zázraky
Nanebepění
/ale jen na něj/
---
Láska se schovává
po pokojích
pasou ji lidi
co nezná
dělaj z ní levnou cetku
a ona se nechá
---
Já nevim co hledaj ostatní
já hleám
Tebe
v cizích očích
v cizích myšlenkách
---
Naučit se
jak láskyplně snít
citlivě
s něhou
co dosedá na víčka
s každým spánkem
který uchvacuje
---
Nerozbíjet
hrnečky se srdíčky
a nechat žít
puntíky na šátcích
co léčí
všechny nemoci
---
Nevěřit
jistotám který omamujou
mysl
srdce
NEVĚŘIT...
ani pocitům
/jsou matoucí/
---
Milovat život
a všechno co v něm je
-//nic nemůže za to
že se stalo zlým
za to může život
že to tak udělal//-
---
Nic není příliš krásné
ani ošklivé
-nic není ideální-
realita
je něco jiného
//otevřené oči a přijíání toho
co bylo, je, bude//
---
Laskavost
je přestíraná
---
Schůzky na slepo
jsou jako noc
co čekat od tmy
-SVÍTÁNÍ-
---
Neopíjet
svoje zoufalství
nabývají na síle
a ničí
---
Kolik se toho mění
a kolik toho zůstane
stejně naivním
jako dřív

Kolik se toho dá objevit
a kolik ztratit.
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 04.12.2008
Přečteno 355x
Tipy 20
Poslední tipující: *whatsoever*, Myrja, Bíša, Lota, Psavec, Mbonita, WAYWARD, enigman, její alter ego, LucQa, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...početl jsem si

04.12.2008 20:46:00 | WAYWARD

kéž by to někdy bylo tak jako vždycky...akorát...

04.12.2008 20:32:00 | enigman

Viděla jsi ten film? Jestli ne, tak se na něj podívej...

04.12.2008 20:03:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí