život není fér..

život není fér..

Anotace: ..ona ví.. ostatní prosím o toleranci ;-)

temnota a prach ve sklepě duše
usídlili se znenadání
dovolili bez zeptání
si zastřít ji černí bez retuše

ani zlomek světla na konci
vůbec neprosvítá
smutek tebou zmítá
marně hledáš důvod proč tu jsi

odvěkým přáním člověka
milovat svého milého
obětovat vše pro něho
společně sejít ze světa

na každý však to štěstí má
a dřív než na úbytě zajde
pravého partnera si najde
toho jež jen jemu lásku dá

netrap se pro pokus marný
lidská zloba uškodila vám
pošli udavače přesně tam
kde skrývá se otvor černý

tam slunce opravdu nesvítí
však na novou cestu paprsek padá
neotáčej zklamána k životu záda
máš před sebou radosti kvítí

To jen přes slzy nevidíš...zatím
... život není fér
... tak to tak ber
jen už prosím netrap se... tamtím
Autor certsest, 04.12.2008
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: Tacca, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přes slzy opravdu nevidím, už několik dní,ale hlavně po přečtění týhle krásný a pravdivý básničky
DĚKUJU!!!

05.12.2008 14:20:00 | tynunka86

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí