Snění

Snění

Anotace: A jaký je váš sen ?

Až budu velká holka, budu mít svůj byt na Vihoradech
až budu velká holka, budu si mýt ruce studenou vodou
(to abych ušetřila)
až budu velká holka, budu žehlit i ručníky
až budu velká holka, budu chovat holuby
až budu velká holka, budu spát s mladšími muži
(prý se jim to líbí)
až budu velká holka, budu mít splachovací záchod
až budu velká holka, budu snídat vajíčka
(natvrdo)
až budu velká holka, budu často chodit do divadla
až budu velká holka, budu černá
(sboristka Guns´N´Roses)

Ale teď jsem malá, tak mi nechte moje iluze.
Autor zmateho, 04.12.2008
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já budu sbírat roztodivný kamínky a kreslit křídou po chodnících obrovský žlutomodrý slunce a smát se zakloněnou hlavou... jen už nemám moc času, zdá se mi...tip

15.03.2009 20:36:00 | Trdlo

povedená :-)

06.12.2008 09:44:00 | Magna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí