Už nikdy nebudem zázračný děti

Už nikdy nebudem zázračný děti

Anotace: ...

Už nikdy nebudem
zázračný děti,
byť máme za lubem
přežít i třetí
světový vraždění.

Lidi jsou šílení,
všichni jsme šílení.

A idiot je jenom kníže Myškin.

Mozart už v deseti
pro krásu skládá,
má múzu pro děti,
taky je mladá,
často spí v obětí.

O tom my - oběti
nemáme ponětí.

A Prométhea zase bolí játra.

Picasso ze všech stran
na jedno plátno
maluje sedmihran,
prd je to platno:
zas musí do hajan.

My máme stovky ran,
krev stříká do všech stran.

A stigmata jsou přece dobrá zpráva.

Rimbaudův opilý
koráb se zmítá
ve světě dospělých
Verlaine ho vítá,
spí spolu v posteli.

Potom ho postřelí,
to je svět dospělých.

A Kulínský to s dětma myslí dobře.

Už nikdy nebudem
zázračný děti,
byť máme za lubem
přežít i třetí
světový vraždění.
Autor Fish, 05.12.2008
Přečteno 312x
Tipy 22
Poslední tipující: Fiši, nývlt, Mademoiselle Drea, Lucije, Lioness, Romana Šamanka Ladyloba, mjh, Blázen? =), Ještě dítě, Nút, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje obraty mě vážně fascinují.

19.10.2009 23:29:00 | Mademoiselle Drea

vrrrr... tobě to píše mým směrem, parádní jízda!

07.04.2009 20:49:00 | Trdlo

Všichni jsme šílení... tak ať se přežijem...

21.01.2009 13:43:00 | Blázen? =)

Líbí se mi ta hra se slovy...

19.12.2008 16:18:00 | Ještě dítě

ty jo, to je dobrý. Docela mě to chytlo

05.12.2008 12:44:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí