Kamoška

Kamoška

Anotace: Kámoška

Jsi holka, která si nevybírala jestli chce žít,
tak jako nikdo, ale musí naše srdce teď na světě bít.
Vždy tě budu mít ve svém srdci a to se nezmění,
protože ty si vždycky zmírnila moje trápení.

Nejsi moje nej kamí,
protože nej kamí není,
Ale kdyby byla tak si jí ty!
Ale vždycky ti pomohu s radostí,
s tímhle si nedelej starosti.
Autor Vanesska, 05.12.2008
Přečteno 542x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí