Neujdu trestu

Neujdu trestu

Anotace: Další, původně text písně...s anonymním věnováním.

Až tohle budeš číst, bude už po mně -
čas zpátky nevezmeš.
Ze mě zbyde prach, nic s tím neuděláš -
ať chceš či nechceš.
Já už budu pryč, navždy a neodvratně -
i když se ti to nelíbí.
Pryč od všeho, co mě kdy svazovalo -
jak se ti to líbí?

Tak řekni papa a zatlač slzičky
vzteku a zklamání,
že to, co ti bylo všední
už se nikdy nevrátí.
Tak zamávej a popřej mi šťastnou cestu,
ať zmizím kamkoliv - neujdu trestu.
Tak si vychutnej poslední pohled,
a pak už jdi,
nikdy se nevrátím, třeba si pojdi!

Jak se ti líbí číst tyto řádky -
má poslední slova?
Čiší z nich jed a nenávist -
která ti není nová.
Teď se mám líp, věř mi -
náramně si to užívám,
depkami, smutkem a zklamáním
už se neužírám.

Tak řekni papa a zatlač slzičky
vzteku a zklamání,
že to, co ti bylo všední
už se nikdy nevrátí.
Tak zamávej a popřej mi šťastnou cestu,
ať zmizím kamkoliv - neujdu trestu.
Tak si vychutnej poslední pohled,
a pak už jdi,
nikdy se nevrátím, třeba si pojdi!

Tyto řádky patří jen tobě,
tvé nenávisti a zlobě.
Nikdy´s mě nezlomil, ač jsi se snažil
nezdařilo se, i když jsi pro to žil.
Loučím se a vkládám úsměv na rty,
co jsi mi vyloudil jedině ty,
je to jen posměšek, co mě bude provázet,
až ho na tebe budu z druhého břehu házet.
Autor Scarlett RedRum, 05.12.2008
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí