What I Feel

What I Feel

Anotace: Je to v pocitech

Přetvářka, lež
Mí věrní přátelé...
Déšť!
Kapky tečou mi po těle...

Lžu sobě, lžu Vám
Skrývám se za maskou,
Svou masku dobře znám
Já bráním se přetvářkou...

Vztek, zlost
Spolu ruku v ruce jdou
Už dost!
Nechci být hračkou!

Ublížíš mi trochu,
Já ublížím ti moc...
Lapáš po vzduchu,
Mou obranou je zlost...

Beznaděj, stesk
Doprovázejí mě na cestách
Tvář ozářil ti blesk,
Já už nemám strach...

Nenávist? Láska!
Něco ve mě se kroutí,
Srdce mi praská
A mysl se hroutí...
Autor NG, 06.12.2008
Přečteno 402x
Tipy 7
Poslední tipující: Rootness, Spadlá z nebe, jedam, Rolnička, WAYWARD, Emma Kulíková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...velmi dobře napsáno ST

06.12.2008 11:54:00 | WAYWARD

Líbí se mi, co jsi napsal

06.12.2008 11:34:00 | Emma Kulíková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí