Nový začátek

Nový začátek

Anotace: I když samota aprázdnota vypadá tak smutně, je někdy lepší stavět na zelené louce, než přestavovat stavbu rozdělanou, ale špatnou...

Nádech vůně květů
už ztichl dávno,
stejně tak i poezie světů
je pryč a zůstalo jen prázdno.

Nádherné ticho tisíců nebí
zavládlo prázdnotou,
všichni se ptají a nikdo neví,
co s novou samotou.

Je to jako zelená louka,
možná příliš prázdná,
ale dá se na ni znovu začít,
všechno špatné co bylo zničit.

Samota samotou dlouho nezůstane,
když vystavíš v sobě chrám,
na zelené louce, v prázdném nebi
je počátek všem novým hrám.

Je někdy lépe,
že všechno spadne,
chopím se šance
a dřív než tráva zvadne
začnu od začátku...
s čistým štítem,
tak jako na počátku
Autor greenus, 06.12.2008
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí