Punk is dead

Punk is dead

Anotace: Bohužel ...

Už Nechci číro
a Nechci steely,
nechci si tu měřit,
na uniformy míry.

Na šatičky punkerský
a na křívák koženej.
Vystačit si sám za sebe!
Nebejt nikam řazenej!

Až budu chtít bejt punkerka,
stačí tričko kapely,
a bez steelek, botek těžkejch,
vystačej mi kanady.

Je to tu samá uniforma,
skotská kostka,
samý „Punk´s not dead“.
Jen kvůli tomu přece je punk mrtvej,
ví to vůbec tenhle svět?
Měnim názor na situaci,
teď už řikám „Punk is dead“

Pozér samej na ulici,
a když ne, tak levicář
s prostředníčkem vztyčeným,
Nácku blbej panikař!

Každej punker anarchista
až do prstů konečků,
jak už jednou řekl Rotten;
"Punk teď patří blbečkům..."
Autor Philosophic Theory, 06.12.2008
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: Neldor, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlas ;(
A stejně tak platí že emo is dead...(vlastní zkušenosti)...
Jinak ale pěkně napsáno, píšeš hezky :P

24.12.2009 14:24:00 | Neldor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí