Eva

Eva

Anotace: Při výuce tance.

Eva

Při tanci si Eva jen tak vyšlapuje
a žáky přitom pozoruje.
Je tam jeden žaček neposeda,
snaží se snaží ale je to popleta.
Začíná chodit levou,
když má lehce vyjít pravou.
Nožky se mu sem tam pletou,
Eva si říká: snad se nezapletou.
Sama neví co má s ním dělati,
jestli teď se tomu má zasmáti.
Jen si v duchu říká: to sním bude dřina
a on chudák ani nejde zpříma.
Chodí sem tam jak slon v porcelánu
a Eva si říká: „ já nevím,“jak to sním zase na hodině zvládnu.
Autor misabartos, 06.12.2008
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí