Prostě básnička

Prostě básnička

Anotace: Tohle je už určitě tak rok stará básnička :D

Zabořená v k nize nosem,
s rozcuchaným účesem,
jde Hermiona chodbou a
najednou slyší volat Rona.
Zastaví se naštvaně,
co hulákáš tak na mě?
Vypálí na Rona
a nadává do hroma.
Chtěl jsem se tě zeptat jen,
zda do Prasinek půjdem?
Ty a já, co říkáš!?
Ale na Harryho serem,
toho rozhodně neberem.
S tebou nikdy nikam nejdu,
to radši hladem pojdu.
Trapas bys mi udělal,
a o galeony beztak obral.
Spokojeně odvětila
a k odchodu už se měla.
Nato Ronald zčervenal,
vášnivě líbat jí začal.
FUJ! Znechuceně se odtáhla,
k tomu mu jednu natáhla.
Vždyť mě musíš milovat,
jako já tebe! Mám tě rád!
Nevillovi patří srdce moje,
máme se rádi , svatba bude!
S tím ťulpasem?
To si děláš prdel...
To já jsem kořen zrzavý,
na mě nikdo nemá,
to každý ví....
Na to už Hermiona neměla slova,
rozchechtala se jak Sněžná sova.
Zabořila nos opět do knihy,
odešla tím Ronovi chodbou navždy.
Autor child.of.saviour, 06.12.2008
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vůbec mi nešlo o to pobavit někoho, natož tebe... tak si ty své komentáře strč za klobouk a nech si je pro někoho lepšího než jsem já ;)

07.12.2008 20:54:00 | child.of.saviour

A tohle má být co? Zřejmě šlo o to, pobavit čtenáře, zato místo toho - znechucení. Alespoň vidíme, kam ten literární svět spěje.

06.12.2008 19:59:00 | Andělskými perutěmi chráněna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí