Zámek

Zámek

Anotace: ,

Zdál se mi sen
u berlínské zdi
pod umělým kopcem
v mlze
s rouškou přez ústa
vůně kopřiv a
rzi na plotě

On si omotal
šňůru kolem krku
i když už
dávno nedýchá

Vystoupala jsem
až k bráně zámku
kde prodávají
půlku z půlky

V kozačkách
dlouhých kabátech a make-upu
mě děsili
ledové pohledy očí
do kterých už nic
nevtéká

Tloukla jsem
do ocelových dveří zámku
a chtěla pryč
když se otevřely

Přijali mě mezi sebe
a ukradli mi žíly
abych se taky
stala jedním z přízraků
kteří prosí o smrt

Barevné vykoupení
mezi panelovými domy

Probuď mě
ať se taky neztratím
Autor jitro, 06.12.2008
Přečteno 321x
Tipy 12
Poslední tipující: 6thSun, Holis, F50.8, její alter ego, NikitaNikaT., kryndy, slečna Nefertiti, jedam, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutný sen nebo vize reality?
Sním, i když už dávno v zámku tvrdě spím.
Kéž do něj nikdy nevztoupíš!

07.12.2008 20:38:00 | F50.8

Působivý obsah, až mne mrazí, ale líbí se mi zpracování.

07.12.2008 18:08:00 | NikitaNikaT.

Lepší je žít na samotě u lesa.

07.12.2008 13:27:00 | kryndy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí