kapík

kapík

Anotace: ..

Za Husáka válel knaka
nohič,fočus,záhon,chata
to vám byla doba zlatá
teď jen shon a kvapík
ten zkurvenej kapík

Doby zlatý
destiláty
už vám říkám po desátý
zeptejte se mýho táty

Za Husáka válel knaka
a teď kdáká
jak teď maká
jak ta pakáž
zas se fláká

Doby zlatý
i když dráty
(aspoň sme se nebály)
všichni stejný kemry z paty
společně jsme tahaly...
Autor zenge, 07.12.2008
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí