Poprvé

Poprvé

Anotace: ..., co říci víc?

Poprvé na rande
Celý jsem zhloup'
Nende tam nende
Zůstal jsem bloud

Když já tam vešel
Celý poprvé
Slyšel jsem zpívat
Tóny andělské

Andělské pění
A tvrdý krok
Krev se mi pění
Kéž vždy bych moh'!

Však vše hezké
Co v žití mám
Je tak krátké
To přeci znám

Dnes už to vím
Co vše jsem zmoh'
Co se mi hatí
A kde jsem zmok'

I v dešti to znám
Slunce svítí zřídka
Můj starý plášť
Smutně halí

Zapalující se
Doutnající
Či uhaslá
Lýtka
Autor Zasr. romantik, 07.12.2008
Přečteno 381x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Psavec, takova, Bíša, Squat_the_world, Květka Š., WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co teď už naděláš.

07.12.2008 23:50:00 | Psavec

pláčeš brzy nad rozlitým mlíkem

07.12.2008 22:22:00 | takova

lepší shořelý lýtka, než vyhaslý:-DD

robot kecá, píše NOV a teprv bude úplněk.

07.12.2008 13:39:00 | Squat_the_world

...zasr.lýtka,měly by už dát pokoj

07.12.2008 09:05:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí