Stačí jenom říct

Stačí jenom říct

Anotace: Spolupráce s vynikajicí autorkou Dev_lat

Klidně by bylo možný říct,
že jednou můžem víc ...
třeba vzlétnout...až na měsíc,
malovat křídami do ulic...
a smát se z plných plic....

Při všech těchto nápadech,
máme něco svýho,
...společného,
...jedinečného.
uvěřit snům a intuicím,
jen tak...
zapalovat plameny svícím.

Pochytat strach a odvahu,
jen se nebát skočit...
rychle..
zároveň pomalu..
začlenit se do davu...

Skočit do snů mužeme po nohách i po hlavě,
jednou se jistě potkáme.
Náhodou na přechodu,
chytneme se za ruku.
Budem šeptat zažité fráze,
budem si žít celkem šťastně....

Není čas se ptát,
prostě se budem jenom smát,
na noční oblohu koukat
a písničku budoucnosti si broukat...
Autor Hantec, 07.12.2008
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí