Konec?

Konec?

Anotace: Ztratila jsem tě..mojí nebo tvojí chybou?

Proč tobě,holka,nestojím už ani za pozdrav?
To už mě snad ráda nemáš?
Co mám čekat za podraz?
Kam ještě nástrahy vkládáš?
Nebudu za tebou lézt,
taková nejsem a nebudu,
do života už nikdy nebudu se ti plést,
já místo svý jinde si vybudu.
Nejlepší kámošky byly jsme,
teď je všechno pryč,
jedna pro druhou žily jsme,
však někdo zahodil od přáteství klíč.
Těžko všechno bude,takový jako dřív,
teď vlak dojel na konečnou,
a všecičko je pryč..
..já už nevim jestli vubec chci najít ten zahozenej klíč..
..samozřejmě,že chci všechno takový,jaký to kdysi bylo,tak aby se nám zase krásně žilo..
Autor sweet_about_me, 07.12.2008
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jo,to znám,teď prožívám to samý..básnička je obsahově skvělá,jen místy mi to přijde jako spíš takovej výkřik..ale je hezká :-)

08.12.2008 11:30:00 | AnySs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí