Advent

Advent

Anotace: Věčné téma

Temná je noc, tak temná
jako naše hříchy.
Zahučí vítr
hvězdy zapláčou.

Odezní láska,
zůstane stín smrti,
osamělosti věčné
duší, jež jdou tmou.

Z neznáma do zapomnění.

Zastav se, pošetilý,
je tu ráno.
Slyšíš?
Zní zvony adventní.
Autor Teop, 07.12.2008
Přečteno 590x
Tipy 3
Poslední tipující: Jaromila, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí