..pro Kohana..

..pro Kohana..

Anotace: ..to nešlo neříct..

..tak dělej..mnohomluvný člověče..!!

tak něco dělej!!..klidně ať pohár přeteče

jen proBůh přestaň tlachat o ničem

zkus si být "PŘED"..ne jenom "ZA" bičem
zpomal a zastav..a pak se rozhlédni
zažeň ty chmury..v půl cesty klidně usedni
a přiznej všechno..co po nocích tě strašívá..

stůj zpříma chlape!! skousni to zaživa!!
Autor šuměnka, 19.09.2005
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začínám se tě bát. Tady vypadáš jako Amazonka :-)

21.09.2005 21:30:00 | Písnička

Řekla jsi to na plnou hubu. Tak to mám ráda.

19.09.2005 13:58:00 | Krtica

líbí moc

19.09.2005 10:59:00 | WWW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí