Jsem všude

Jsem všude

Anotace: ..... na tom nic nezměníš...

Jsem všude,
jsem včera dnes i zítra,
jsem chladnou rosou slunečního jitra.
Jsem otisk kostry trilobita,
co starodávné tajemství
pro celé lidstvo skýtá.
Jsem plnovousem na starcově bradě,
jsem zmrzlou růží na zahradě,
co vykvete zas z jara.
Jsem ošuntělá kára
o niž se nikdo nepostará.
Jsem baterkou,
jíž došla právě šťáva,
jsem aktérkou,
která by ráda hrála,
však je už příliš stará.
Jsem fotka černobílá,
jenž vzpomínky budí,
jsem ruka nebožtíka,
z níž vyprchala síla,
a která tolik studí.
Jsem dlouhé zrání sýrů,
jsem první raketou
vyslanou do vesmíru.
Jsem vynález lidského pokroku
jsem stoupající výše úroků.
Jsem pánem,
lidé mi otročí,
s posledním „Amen“
mi hledí do očí.

Já vládnu, já měřím vaše kroky,
já sčítám všechna léta,
já sčítám všechny roky.

(Myslíš si člověče,
myslíš že utečeš?)

Jsem všude, jsem stále kolem vás
- na tom nic nezměníš,
jsem neúprosný Č-A-S.
Autor Flamy, 07.12.2008
Přečteno 303x
Tipy 17
Poslední tipující: maena, Holis, spare, Psavec, NikitaNikaT., Myrja, Mbonita, Pixie, Mannon, Churry, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasné !
Stáváš se mou oblíbenou:-)

08.12.2008 00:36:00 | spare

ST! myšlnkové a pravdivé.

07.12.2008 17:47:00 | NikitaNikaT.

Mě se to moc líbí.

07.12.2008 12:15:00 | snupicek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí