duše uvězněná v těle

duše uvězněná v těle

Anotace: není co dodat

Duše uvězněna ve skořápce těla
Není nic než duší tvou
Vždyť vzhled neznačí zhola nic
Jen duši prolhanou

Tvá duše ukryta ve skořápce tvého těla
Je duší jenom tvojí
Nikdo nikdy nebude ji znát
Protože se všichni bojí

Jen ty ji poznáš trošičku
A pak zemřeš náhle
Jenom pro tu dušičku

Jedna duše opustí tě
A jiná jinou skořápku pak naplní
Místo tvé duše to tady doplní
Autor grohy, 07.12.2008
Přečteno 618x
Tipy 3
Poslední tipující: Tomáš Marný, 6thSun, klarass
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí