Gin

Gin

Anotace: život je cabaret

Mnoho těžkých splínů
rozplyne se v kapce ginu
a pak můžem s novou
sledovat krásnou a snovou
lež.

Nebo se milovat
s láhví víná
a s mlhovinou před očima
jen snít

Snad lihovina prozradí,
zda vadí či nevadí,
že se nám před očima staví
věž.

Věž plnou splínů
postavenou z
našich činů
not spadlých pod pult
nedopsaných vět
nevyřčených slov
nenarozených druhých já
nedoručených dopisů
nenavštívených návštěv
nesnězených dortů
nenastoupených nástupů
nepochválených pochval
neoceněných cenností
a nevyceněných úsměvů

A tak tu věž z našich splínů,
utápíme v láhvi ginu.

Čím víc činů,
tím víc ginu.
Čím víc ginu
tím míň činů.

Úsměvy už nenosíme
stavíme jen věže splínů
jestli vám tu překážíme
utopte nás prosím v ginu.
Autor LaVendel, 07.12.2008
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: Eru Alonnar, Psavec, voedor, Květka Š., klarass
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda už vím co budu pít.;-)
ps: oprav lahví vína

06.02.2013 23:49:05 | Eru Alonnar

Zajímavé

07.12.2008 15:24:00 | klarass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí