Mořských víl těla bezdechá...

Mořských víl těla bezdechá...

Anotace: Báseň na motivy pohádek aneb vracím se k pokladům svého života před +- 10 - 15 lety.

Mořských víl těla bezdechá
vln tanec rozvášněný zanechal
řasami přikryté v písčinách na pobřeží…
A pirátské vraky na dně
rozmočila voda snadně.
Poklad? Ten medúz prsty věčně střeží…

Zoufalý otec hledá po lesích
svá dítka a snad, že se oběsí,
až najde je v plamenech v ježibabí chatrči…
A poblíž výjev obludný:
rozpáraný vlk ve studni,
cáry masa lidského z těla mu trčí…

Rybáři – snílci s pruty v řekách,
každý z nich celý život čeká,
až chytí zlatou rybku…
Dny přijdou, jsou a odešly.
Babičko moje, zemřeš-li,
procitneš po polibku?...
Autor china white, 07.12.2008
Přečteno 482x
Tipy 8
Poslední tipující: Pilotka, PrincessOfTheNight, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poutavé.....podařené :-)

07.01.2009 21:06:00 | Pilotka

Pohádky pro dospělé. Líbí.

07.12.2008 18:34:00 | JaniHani

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí