Metro

Metro

Anotace: ...myslím, že není potřeba, cokoliv dodávat...

Stojím tu - na stanici metra
Dívám se dolů -do kolejí-
Kolem mě začínají zhasínat světla
Varovné -znamení-

Spousta lidí nevěřícně upírá svůj zrak
- na dívku, -
Co s roztaženýma rukama
Stojí na pokraji
-ZKÁZY-

Už přichází
-ten známý zvuk-
Už vítr
-hraje si s jejími vlasy-
Už ZASE
-slyší Ty hlasy-

Tak už jen krok
-zbývá jí jen krok-

„Pojď! Neboj se!“

Zavřela oči



Stojím tu
Zase svítí světla
A já nastupuji -do metra-
Autor Denael, 07.12.2008
Přečteno 205x
Tipy 5
Poslední tipující: Flamy, amores peros, fuu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dostala jsi mne..

07.12.2008 21:24:00 | amores peros

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí