Kat

Kat

Anotace: Chvíli jsem se díval na tenhle link: http://liter.cz/Basne/kat.aspx a napadla mě báseň... zvláštní...

Když jde kat
S lidmi si hrát
To už není
Čemu se smát
Každý by rád
Z klece hned ven
Začíná řvát
Že on je jen
Nespravedlivě obviněn
Snad je to sen
Ale pak hlavu
Potká už zem
Hejno havranů
Slétne se sem

No a je v pánu
Chvilka to byla
Už nemá v plánu
Podvádět Billa
Don Bill teď sedí
V své malé chýši
Kde mafiáni
"Nehody" píší

"Byl to jen bastard,
Čert ho vem!
Když máme míň
O problém."
Řekl si Don
S Whiskou v ruce
V hlavě má shon
A sucho v puse
Na mysli plán
Mu rodí se
Zas jeden pán
Nehodí se
Pro jeho plán
–"Odpraví se!"
Autor Morion, 08.12.2008
Přečteno 287x
Tipy 8
Poslední tipující: hanele m., Helena Buchtová, B.a.r.b.a.r, Albertinka, estrellita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá stylem i obsahem!:D

28.12.2008 00:58:00 | Helena Buchtová

Vskutku zajímavý původ myšlenky.

08.12.2008 18:27:00 | Albertinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí