Jako když mrkneš

Jako když mrkneš

Anotace: jeden z nejhorších dnů v mém životě...

Klidný nedělní město,
sem tam musíš dát přednost,
ale i přesto,
tvá duše má křehkost.

Klidně si projíždíš,
v autě docela cenný náklad,
najednou venku uvidíš,
co řítí se to na nás.

Otočím hlavu,
modrý auto blíž a blíž,
letím na druhou stranu,
do obličeje letí střepů tříšť.

Někdo tam křičí,
někdo venku líce,
já sedím krčící,
klepu se od krve líce.

Ruce se třesou,
nic netušíc nechci vstát,
tváři mám bledou
a tohle chci nechat si zdát.

Jako když mrkneš,
jako když čekáš na ránu,
v tu chvíli nic nechceš,
než větší života snahu.
Autor ta co bývala Andělem, 08.12.2008
Přečteno 289x
Tipy 11
Poslední tipující: malý lachtánek, Vlk v rouše, fuu, Ágnes, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jau, to bolelo.

09.12.2008 15:18:00 | lexus

Vskutku zdá se, že život sám vedl Tvoju ruku k napsání těchto řádků. Myšlenková báseň.

08.12.2008 16:45:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí