volání po ozvěně

volání po ozvěně

Anotace: když nerozumím ničemu kolem

Světe, světe!

Jsem snad zavřená ve skleníku?

Ve velké mýdlové bublině a můj svět jsou jen odlesky duhy?

Světe!

Slyšíš?

Ta naivita, má naivita, je tak neúprosnou?

Ale já se dívám,

Dívám

A co vidím?

No tebe!

A kde a jak?

Hej, světe!

Neutíkej mi mezi prsty

V neuchopitelnu se neskrýváš.

Světe!

Probuď mě a otevři mi oči

Jsem skleněná panenka s mrkacími víčky,

Porcelán a růžovobílá vata

Nebo

Se sám probuď

A staň se realitou

Vzkřísíš chodící mrtvoli, vdechni jim život.

Světe, Světe!

Tak slyšíš?

Ještě sis nezacpal uši?
Autor mavi, 08.12.2008
Přečteno 299x
Tipy 7
Poslední tipující: Veselý Drak, Bíša, Psavec, Mbonita, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vstávat!...už je den...

08.12.2008 11:24:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí