oni jsou - pokračovaní

oni jsou - pokračovaní

Anotace: o nich 2

tma obklopuje , nevidíme a jen slyšíme
a toho se bojíme , myšlenek ,
tma tě schová , není třeba se bát ,ale je taky , druhý svět.
Neprchej , šeptá mi něco za ouškem , a jen poslouchej , teď.

" ach , je nám taková zima , pronásledujeme tě , již takovou dálku ,
tvé světlo nadějí září a tvé tělo teplem hřeje , jsi náš vykupitel ,
neprchej , ne neprchej , my tě potřebujeme , jsme myšlenky ,
skrze které mluvíme neb jsi slepý , ale když zhasneš , jsme tu ,
jsme tu , všude a vždycky ."

tma - otevři oči , ať je vidíš ,
bojíš se ? Ale proč ? Vždyť tento svět , patří nám i jim .
tma - otevři dveře , ať vejdou ,
buď opatrný , ne všichni jsou dobří .
ti dobří milujou , ti zlí hryžou.
Autor DAFU, 08.12.2008
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

brrr....ja dneska v noci nezaspim...sugestivne dielo...

13.03.2009 19:11:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí