Někdy to tak bývá

Někdy to tak bývá

Anotace: ..

Někdy to tak bývá
a pláč se těžko skrývá
za víčky steskem znavenými
utlučen srdci kamennými
každý občas bývá

Ne všechna voda živá
ne každá pravda čirá
skvrnami špiněna krvavými
značena potupnými znameními
každá duše bývá

Někdy to tak bývá
a každý něco skrývá
za víčky steskem znavenými
vždyť zabit srdci kamennými
každý občas bývá
Autor Michel Mara, 08.12.2008
Přečteno 291x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Mbonita, Psavec, Merin, Rolnička, sondulacek, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano... "o)

08.12.2008 18:13:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí