Vzpomínka na Johna Lennona

Vzpomínka na Johna Lennona

Anotace: Dnes je tomu 28 let ode dne kdy nám zastřelili našeho guru a vynikajícího člověka a hudebníka..nikdy na tebe nezapomeneme Johne!!Living life in peace...

Každý den krvácí svět a my s ním
každý den se oceány barví do ruda
všichni se ptají co s tím
a nikdo nic nedělá

Představ si svět bez násilí
kde žijí lidé v míru
vlastního stínu se nebojí
nemají v srdci díru

Byl jsi náš
byli jsme tvoji
teď tu každý z nás
jak voják v poli stojí

Chceme bojovat
za lásku, mír a svobodu
ne ale zbraní hrozit
nýbrž svými činy a slovy dosáhnout toho stavu

On nám tě vzal
zmizel jsi ze světa
však v našich srdcích jsi dál
vzpomínka nikdy nezhasla

Dnes večer
u zdi míru a lásky
každý sám si přeber
proč svět má na očích pásky

Nikdy nezmizíš z našich srdcí
- Johne Lennone!
tisíce svíček pro tvou duši plane...
Autor BeatleJohn, 08.12.2008
Přečteno 308x
Tipy 11
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, kikis, JR, jedam, hanele m., Tygropes, WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zasloužil by tolik, jeho myšlenky byly revoluční, hudba skvělá a sále je a bude...zapaluju taky.

25.02.2009 20:55:00 | kikis

Zapaluji také...

15.12.2008 21:48:00 | JR

jasně***

09.12.2008 00:21:00 | rybí prdy

I já se přidávám.

08.12.2008 21:19:00 | Tygropes

...přidávám se

08.12.2008 20:42:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí