Last coke minute

Last coke minute

Anotace: hm...

Last coke minute

Svět, černý svět, a já - já bublina.
Bublinu... nevnímáš
když plave vzhůru a pak...
praskne.
Já, bublina.

Šplouch, zašeptalo zvíře,
jen jemně pohnulo rty,
bubliny rozprskly se do vějíře!
Vznesly se, praskly, já, já (...)
Já, bublina.

Kapka na stole, černá a bílá -
to pršelo, kola cákala.
Našly se - kapka, bublina nezletilá...
A spolu umřely. Kapko?
Já, bublina.
Autor Bůchví..., 08.12.2008
Přečteno 216x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, dablik007, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak kde máš tu kaku?

09.12.2008 19:33:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí