Co se děje?

Co se děje?

Anotace: Nevím kam to zařadit takhle cejtim poslední týdny situaci v čechách ač je mi 16 v některých bodech mám opravdu pravdu ale rád si vaše stížnosti přečtu..

Co se to v posledních dobách v Čechách děje?

Pokládám si tuhle skromnou otázku..
.... ale kde odpověď naleznu?

Každý se o svou práci teď bojí..
Bída na Čechy přichází kdo nás zachrání?
Kdo nám dá jistotu a zázemí?
Kdo nás v krzi podrží?
Ta naše vláda?
Jen hloupě se dohadují..
Za tím co obyčejní lidé trpí..
Oni práci jistou mají..
Ale slibně nám kecají...

Za tím co radikálové v Litvínově rasisticky válčí...
Proboha všichni jsme lidé ať jsme

Bílý,černí,žlutý,fialový?

Jsme přece z opice všichni!
A všichni jsme lidé a ne zvířata..

Někdy ovšem narazíme na bestie..
Jako kauza kuřimských tohle není normální..
Ale proč tomu nikdo nebrání??

a jde to vůbec...

nevím co je dnes a už vůbec ne co zítra?

Mohu vyjít bezpečně do ulice aniž by
po mě někdo hodil dlažební kostku?

Někdo zabije 2 lidi a dostane 7 let?
Povězte mi vy je to správné?
Někdy se mi zdá s že ty naše zákony někdy postrádají logiku...

Proč stále slyším v zprávách bude nám všem dobře..

a kdy...

Zítra? Za týden? Za rok? Za 100 let?

Nebo co se děje s pubertálními dětmi?
Ano je mi sice 16 ale jsou čím dál drzejší...

Už se vám stalo že 9 letej fracek přijde a řekne

"naval cígo,,

A když řekneš táhni přivede si kamarády?
Když s brekem pak utíkaj tak že na vás rodiče pošlou??

Tak mi řekněte kde je spravedlost??

Už dál raději nebudu psát raději půjdu spát...
a čekat co mě zítra postihne...
Autor Mausik, 08.12.2008
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: angel_s.r.o, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jako Ty se mnohého děsím...

08.12.2008 23:41:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí