neznalá

neznalá

Anotace: a dál?????

Až doteď jsem nevěděla ,že hrála si jen naše těla....
co rozbuší srdce víc,a kolik toho vydrží?!
Já dál mám svá přání smělá,
má duše s ďáblem smlouvu dělá,
Tvůj polibek se prodraží,
ale na ceně mi nezáleží.....
platím vždycky ,všude ,včas.
Jen tohle bude mě víc bolet,
na srdci vrásky ,z té velké lásky....
a za kamínky ..jen vzpomínky
Autor cheleos, 09.12.2008
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cokoli...

09.12.2008 08:57:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí