pár...

pár...

Anotace: tak nějak nevím co napsat... :-)

Ošoupaná z kovu přezka
Matnou šedí oblýskaná
Dožila až do dneška
Spolu s kůží není sama

Jistě pamatuje časy blahé
Novotou když zářila
S opaskem s nímž právě
Nerozlučnou dvojici stvořila

Jsouc navždy společně
Tvoří dokonalý pár
Nerozpojuj zbytečně
Co ON dohromady dal

Možná velkou snahou
Dobře myšlenou
zničíš lásku pravou
Jinak neměnnou
Autor certsest, 09.12.2008
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: Tacca, strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí