Trochu lásky

Trochu lásky

Anotace: negligevapse, navždy

Jen pár mezer, řekneš si
- ano, byly dvě, uvědom si ale
jejich délku
nemám sílu, čekat stále

Ta hezká slova lásky,
byly to jen klamy?
Jestli ano, nemusela jsem do noci čekat,
ale poslouchat je
z magnetofonové pásky

Ach, co slz já jsem vyplakala
a co nocí jsem se načekala.
Už nemá smysl čekat...

Měla jsem tě ráda a stále budu,
nechtěla jsem tě ale nikdy ztratit
Tohle odloučení není v pořádku
Sice trochu rozumím příkazovému řádku,
ale to jsem nepotřebovala...

Potřebovala jsem dvě slova
... však víš ...
Autor Little_princess, 09.12.2008
Přečteno 431x
Tipy 6
Poslední tipující: J.Švihovský, Duhová, jedam, Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na 14 let celkem povedená básnička. Co se týče obsahu, takových bolestí bude určitě ještě pár, ale jak se říká co tě nezabije to tě posílí a možná i hezky inspiruje k napsání něčeho obdivuhodně krásného.

18.12.2008 15:04:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí