Vánoční těšení

Vánoční těšení

Anotace: Recept: Domácí

Tak trošku splínu, fantazie včerozítřka...
...radost jen po povrchu...
a letmá sladkost po medu
a příchuť nostalgie z Vánoc předešlých...
... z pokoje vedle slyšet koledu ...
a je tu těsto všehochutí...
...dál k tomu tóny znějí...
zas perníčkové pošmáknutí...
a smrčku kouzlo Vánoční...
ty chvilky vzácné máš vždy nejraději...
všechno je čisté a třpytí se a voní.
Směsice nás, to pospolité štěbetání -
zas sešli jsme se, zdrávi, živí po roce...
jsme tady spolu v kruhu nejbližších a v lásce...
toť kouzlo v nekonečném vzpomínání,
a vtom jsou doma pravé Vánoce...
Autor Veselý Drak, 09.12.2008
Přečteno 623x
Tipy 13
Poslední tipující: Anita Buchtová, Holis, 6thSun, Tacca, Jaromila, Helena Buchtová, Mbonita, Zdenek, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Užijme si ty pravé, české Vánoce! Vždyť je milujeme, tak není co řešit! ;-)

11.12.2008 17:51:00 | Anita Buchtová

*v*á*n*o*č*n*í h*v*ě*z*d*y*

09.12.2008 22:30:00 | Jaromila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí