žoldáci

žoldáci

Anotace: vzpomínka na Petra. V. kterému je už ta medajle k hovnu.

V dřevěnejch futrálech
vlajkou přikrytý
přivezli kluky z války
pár lahví od kořalky
a starejch nábojnic
jinak už nic
Hráli si na vojáky
jestli chceš pojeď taky
dostaneš mundůr khaki
šarži a pracky na rajčáky
a hlavně prachy,prachy,prachy
barvama válečnejma
držku ti namažou
však oni ukážou
do koho šít
a jestli chceš žít
tak mačkej první spoušť
však po nás spoušť
co zbyde čas uklidí...
Autor zenge, 09.12.2008
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí