ATENTÁT NA H. 97

ATENTÁT NA H. 97

Anotace: Pod H můžou být dvě slova. Možná to mysleli dobře, bohužel nedomysleli důsledky.

Sbírka: NeBásně

Zabili jednoho,
zemřelo více.
Stalo se hrozbou to,
pro dvě vesnice.

Bylo to zbytečné,
nevedlo k ničemu.
Stáli tam spálené,
pro takou ničemu.

Chtěli být stateční.
Zachránit životy.
Bohužel neznali
vrahovi odplaty.

Zabili jednoho,
vrah byl však rozzuřen.
Použil síly své
a Čech byl roztřesen
Autor novcus, 09.12.2008
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí