jen tak....:)

jen tak....:)

Anotace: ,,,,

Nepil

Vypil jsem řeku piv
a lejno zbylo z věna
kdybych to bejval věděl dřív
že bude rozvodněná
tak bych nepil
a jako Nepil psal
majlant bych vydělal

viagra

Z vajglů a z vazelíny
od bagru
umím vařit viagru
v kočárkárně paneláku
kde je málo místa
vařím ten zob
zvadlejch ptáků
jsem amatér alchymista.

utíká to

Od kolíbky k hospicu
z tepla lůna do hicu
pecí v kremaci
jo čas se snadno utrácí...
Autor zenge, 10.12.2008
Přečteno 264x
Tipy 9
Poslední tipující: raďo, Myrja, Holis, Psavec, NikitaNikaT., Paulín, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

12.12.2008 22:50:00 | Myrja

...máš to za ST

10.12.2008 18:26:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí