Bojím se

Bojím se

Anotace: bojím

Bojím se...
Bojím se otevřít oči,
bojím se země, která se točí.
Bojím se, že ztratím tebe,
že zčerná to mý nebe,
že naděje se ztratí
a můj smutek se vrátí.
Bojím se něco říct,
a tak neříkám nic,
přestože vím, že chci víc.
Bojím se tvý vůně,
ze který moje srdce stůně.
Bojím se slz, který pálí
a tvejch jemnejch dlaní.
Bojím se, že to bude krásný
a nic nebude jasný.
Bojím se na tebe dívat,
a v noci o tom snívat.
Bojím se tvejch rtů.
co vkrádaj se do mých snů.
A bojím se, že tahleta blbost,
zničí mou zkurvenou hrdost!
Autor emi-lee, 10.12.2008
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Trawnikar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kousek mne sem tam našel taky...

10.12.2008 18:24:00 | Trawnikar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí