Nejhorší den

Nejhorší den

Anotace: Prostě nejhorší den!

Ráno když jsem šla do školy
Zakopla jsem o nějaké poleno
A stéle to bolí
Asi mám rozdrcené koleno!

Protože bylo pozdě
Musela jsem dobíhat
A stále to bolí hrozně
Začíná v tom i píchat

Zrovna jsme psali test
Školní rok už totiž končí
Já však dostala trest
Měla jsem to horší

Toto bylo jen pár vět
Z mého nejhoršího dne
Z testu jsem dostala za pět
Ale koleno už je v pohodě!
Autor Wlasticka, 10.12.2008
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V ten den to už horší být nemohlo třeba Tě to zmohlo.

10.12.2008 18:50:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí